+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Auto Douma eerste TOP Merkspecialist in Volkswagen

Auto Douma uit Leeuwarden is TOP Merkspecialist. Op 1 april jl. gingen zij verder als TOP Merkspecialist. Auto Douma is het eerste bedrijf dat zich binnen de formule specialiseert in Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. U vindt het bedrijf aan de Uiterdijksterweg 2 in de wijk Nijlân.

Douma is een bekende naam in de regio en bestaat al vele jaren. U kunt er terecht met alle merken auto’s voor reparatie en onderhoud.

Alex Douma, eigenaar: “Onze passie voor Duitse merken is er al heel wat jaren. Maar alle merken zijn meer dan welkom in ons bedrijf. De stap naar TOP was voor ons op dit moment ideaal. Samen met de erkenning van TOP en onze ervaring kunnen we onze klanten nog meer bieden. Het behoud van ons zelfstandig ondernemerschap gaf voor ons de doorslag. Het is heel prettig dat veel zaken geregeld worden zonder dat je daarbij na hoeft te denken. Scholing van ons team bijvoorbeeld, we zijn nu altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Onze klanten profiteren nu ook van de inkoopvoordelen en een goede mobiliteitsservice. Dat is ons heel wat waard. Dat we gekozen hebben voor een geheel eigen nieuwe website, daar deden ze bij TOP niet moeilijk over. Marketingondersteuning krijgen we sowieso en dat is erg prettig.”

Persoonlijke aandacht

“Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven vinden wij erg belangrijk. Daar draait het tenslotte om. En we kunnen een hoge kwaliteit van onze dienstverlening garanderen zoals de klant van ons gewend is. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of een betrouwbare occasion, als TOP Merkspecialist zijn we klaar voor de toekomst. Onze deuren staan open voor iedere rijder!”

Bij Auto Douma kunt u niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie van uw Volkswagen, Audi, Seat en Skoda, ook bent u welkom met alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk. Nieuw en gebruikt.

TOP Merkspecialist (Opel, Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Hyundai), VETOS (Toyota), PCA (Peugeot en Citroen) en de MBSG (Mercedes-Benz) zijn de merkformules van ABC Automotive. Inmiddels zijn er ruim 125 Merkspecialisten in Nederland en België.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×