+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Autobedrijf G. Doggen is Vetos Merkspecialist

Autobedrijf G. Doggen in Bergen op Zoom is toegetreden tot de Verenigde Toyota Specialisten (Vetos). Daarmee komt dit landelijk samenwerkingsverband op 21 aangesloten leden.

Eigenaar Gérard Doggen spreekt van ‘een logische stap’. “Ons team is met de toetreding altijd up-to-date geschoold. En door gezamenlijke inkoop kunnen wij de klant altijd scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie.”

DNA

Autobedrijf G. Doggen bedient particulier en zakelijke klanten voor zowel Toyota als andere Japanse merken. Ook voertuigen van andere makelij kunnen er terecht. Formulemanager Raymond Crezee verwacht later dit jaar nieuwe Vetos-leden aan te sluiten. Met name in de noordelijke en oostelijke helft van het land is uitbreiding wenselijk. “We hanteren echter geen groeiscenario met concrete aantallen die we eind 2019 moeten halen. Voorop staat dat nieuwe leden zich thuisvoelen bij ons en het juiste DNA hebben.”

Vetos voert een gezamenlijk beleid, van advisering voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales tot en met de uitstraling van de organisatie. De slogan van het samenwerkingsverband luidt ‘Vetos, hart voor uw auto’.

Foto: Gérard Doggen (l.) en formulemanager Raymond Crezee.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×