+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Autobedrijf Jan van Dijk TOP Merkspecialist in Toyota

Autobedrijf Jan van Dijk uit Brielle sluit zich per 1 augustus aan als TOP Merkspecialist in Toyota (VETOS). Vanaf 1989 servicet het hoofdzakelijk Japanse merken.

Jan van Dijk: “De passie voor Japanse auto’s is er al 50 jaar, zolang we bestaan. Wij zijn al erkend reparateur van Honda en willen graag ons specialisme uitbreiden met Toyota. Aansluiting is voor ons een logische stap. Met ons rijke verleden aan kennis en de erkenning als officieel TOP Merkspecialist geven we aan de klanten een duidelijk signaal af. Nu hebben we geen omkijken naar scholing voor ons team, inkoopvoordelen, mobiliteitsservice, marketingondersteuning en een eigen website. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen bij ons. Open en eerlijk met een persoonlijke benadering, dat ervaren onze klanten ervaren als zeer prettig. En daar zijn we trots op! Als TOP Merkspecialist blijven we de garage die we graag zijn. Of het nu gaat om onderhoud, reparatie of een betrouwbare occasion, we zijn klaar voor de toekomst.”

Klanten kunnen er overigens niet alleen terecht voor onderhoud en reparatie aan een Toyota of Honda, alle andere merken auto’s, zowel particulier als zakelijk, zijn welkom. Nieuw en gebruikt. Tevens beschikken zij over nieuwe en jong gebruikte auto’s voor private- en financial lease.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×