+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Autobedrijf Pels bij Mercedes Specialisten Groep

Autobedrijf Pels is toegetreden tot het netwerk van MBSG, de Mercedes-Benz Specialisten Groep. Voor de klanten betekent dat volgens directeur/eigenaar Jan Pels “altijd up-to-date geschoold personeel en faire prijzen.”

Door krachten te bundelen en kennis te vergroten, is het bedrijf volgens Jan en Corry Pels beter voorbereid op een toekomst met complexere (ook elektrische) auto’s. Behalve specialist in Mercedes-Benz is het bedrijf ook sinds meer dan veertig jaar een universele garage, met gebruikte personenwagens “van dealerkwaliteit”. Verder is voorzien in werkplekken voor elektrische auto’s en laadpalen. Daarnaast is Pels actief als ANWB Partnerbedrijf bij pech onderweg.

“Met het verdwijnen van de vroegere Mercedes-dealer zijn wij de enige specialist in Woerden”, zegt Jan Pels, die de afdeling Verkoop onder zijn hoede heeft. “Wij beschikken over originele onderdelen en voeren het onderhoud altijd uit conform de voorschriften van de fabrikant. Dus geen verrassingen, we spreken graag klare taal.”

Uitstraling

MBSG is een zelfstandige en onafhankelijke merkspecialistenvereniging. Eisen op het gebied van de bedrijfsvoering (Bovag-lid), uitstraling, klantenbehandeling, uitleesapparatuur en het kennisniveau van de monteurs zijn vastgelegd. Op dit moment zijn er veertien autobedrijven aangesloten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×