+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Autobedrijf Stipdonk bij netwerk MBSG

Autobedrijf Stipdonk heeft zich aangesloten bij de Mercedes-Benz Specialisten Groep. Eigenaar Theo Wassenaar is al jaren gefocust op dit merk en ziet de nodige voordelen van toetreding tot het samenwerkingsverband.

Het bedrijf uit Katwijk is in 1947 als transportbedrijf in Leiden begonnen. Na diverse uitbreidingen en verhuizingen streek het neer op de huidige locatie. Er werken acht mensen. Behalve voor Mercedes kunnen klanten (particulier en zakelijk) ook terecht voor reparatie en onderhoud aan andere merken. Daarnaast beschikt Autobedrijf Stipdonk over een eigen schadeafdeling.

Krachten bundelen

Met de toetreding tot het netwerk van MBSG is het bedrijf volgens Wassenaar voorbereid op een toekomst met complexere (ook elektrische) auto’s. “We zijn de enige Mercedes-specialist in Katwijk, de klanten weten ons te vinden. De samenwerking betekent voor ons: krachten bundelen en kennis vergroten. En voor onze klanten: altijd goed geschoold personeel en eerlijke prijzen.”

MBSG is een zelfstandige, onafhankelijke merkspecialistenvereniging. Zaken als bedrijfsvoering en -uitstraling, klantenbehandeling, klantenbegeleiding en het kennisniveau van de monteurs zijn vastgelegd.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×