+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Autobedrijf Volman TOP Merkspecialist Hyundai

Autobedrijf Volman in Zevenaar is toegetreden tot het netwerk van TOP Merkspecialisten in Hyundai, een van de garageformules van ABC Automotive.

Autobedrijf Volman is een bekende naam in de regio en bestaat al sinds 1911. In 1969 was het bedrijf een van de eerste dealers van Mazda in Nederland. Sinds 2006 kwam daar Hyundai bij.

Eric van Heumen, huidige eigenaar: “De passie voor Koreaanse auto’s is er al heel wat jaren. De uitbreiding naar TOP was voor ons een logische stap naar een prachtige toekomst. Met ons rijke verleden aan kennis en de erkenning van TOP zien wij het helemaal zitten. Juist het behoud van zelfstandig ondernemerschap gaf de doorslag.”

Zelfstandig

“Dat geldt ook voor sales- en aftersalescondities, die staan onze zelfstandigheid zeker niet in de weg. Er wordt van alles geregeld; scholing voor ons team, inkoopvoordelen, mobiliteitsservice en marketingondersteuning. Dat we gekozen hebben voor een geheel eigen nieuwe website, daar deden ze bij TOP niet moeilijk over. We krijgen wel marketingondersteuning. Het is heel prettig dat je daar niet over hoeft na te denken. Dat zit gewoon goed bij TOP. We kunnen nu een hoge kwaliteit van onze dienstverlening blijven garanderen. Dat is goed voor de klant en goed voor ons. We zijn er klaar voor!”

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×