+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Eerste TOP Merkspecialist Kia

De garageformule TOP Merkspecialist breidt met de aansluiting van Autobedrijf Kroezen & Lambers uit Emmen uit naar het aan Hyundai gelieerde Kia. TOP Merkspecialist was al beschikbaar voor specialisten in Hyundai en Opel.

Kroezen & Lambers is in 2010 opgericht door Sjaak Kroezen en Marcel Lambers. De heren zitten ruim dertig jaar in het vak en waren destijds collega’s bij de plaatselijke Hyundai-dealer. Marcel Lambers: “Hyundai en Kia kennen voor ons geen geheimen meer. Wij waren op zoek naar aansluiting. TOP geeft ons uitstraling en vertrouwen. Voor ons is de stap naar TOP op dit moment ideaal. Samen met de erkenning van TOP en onze ervaring in Hyundai en Kia kunnen we onze klanten nog meer bieden. Wat de doorslag gaf, is dat we zelfstandig blijven. Dat vinden we erg belangrijk. De klanten profiteren mee van de gunstige inkoop en over de marketing, scholing en een goede mobiliteitsservice hoeven we ons geen zorgen te maken. Dat is bij TOP perfect geregeld. Ook de uitstraling naar buiten is herkenbaar en met een ‘eigen’ TOP-website weet de klant precies wat hij kan verwachten.”

Alle merken

Naast Hyundai- en Kia-rijders zijn overigens alle merken welkom bij Kroezen & Lambers. Marcel Lambers: “We hebben veel ervaring in het servicen van auto’s en lichte bedrijfswagens. Ook voor een apk van een camper kan men hier terecht. Ons bedrijf groeit gestaag. We hebben zelfs plek voor een eerste apk-autotechnicus.”

Naast onderhoud en reparatie heeft Kroezen & Lambers ook een ruime occasionvoorraad en kunnen klanten er terecht voor een leaseauto, privé of financial lease. Ook hiervoor is er de keuze uit nieuwe en jong gebruikte auto’s.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×