+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Garage De Backer is PCA Merkspecialist

Garage De Backer H&F bvba is per 1 maart jl. toegetreden tot de formule PCA Merkspecialist. Het garagebedrijf uit Adegem is gericht op onderhoud en reparatie van Peugeot en Citroën.

Zaakvoerder Frederik De Backer noemt de uitbreiding “een logische stap om onze klanten nog meer te kunnen bieden: altijd up-to-date geschoold personeel en faire prijzen. Wij zijn groot door klein te blijven met een persoonlijke aanpak en een professionele manier van werken.”

Garage De Backer doet alles rond automobiel: van verkoop en levering tot inschrijving bij de dienst inverkeerstelling, van kredietvoorstel tot de verzekering, van pechhulp tot berging, ombouwing en uitdeuken na een ongeval. Binnenkort is Garage de Backer ook MOOBI center (specialist in elektrische mobiliteit – HEV2 gecertificeerd). Tevens zijn bij de PCA Merkspecialist ook andere merken auto’s welkom, zowel particulier als zakelijk.

PCA Merkspecialist

PCA is een vereniging van specialisten in Peugeot en Citroën. De bedrijfsvoering en -uitstraling, klantenbehandeling en -begeleiding en de voertuigkennis van de monteurs zijn centraal vastgelegd. PCA opereert als zelfstandige merkspecialistenvereniging voor Nederland en België.

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×