+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Garage Tim Crabbé nu PCA Merkspecialist

Garage Tim Crabbé bvba is sinds kort PCA Merkspecialist, een netwerk van onafhankelijke verdelers en herstellers van Peugeot en Citroën, actief in België en Nederland.

Het garagebedrijf in Bornem begon in 2006 als onafhankelijke hersteller en is tevens verdeler van Mitsubishi en Fuso. Zaakvoerder Tim Crabbé noemt de uitbreiding naar PCA Merkspecialisten “een logische stap. Als Peugeot- en Citroën-specialist kunnen wij onze klanten nog meer bieden. Wij hebben toegang tot de PCA-aankoopcentrale, training en technische informatie. Zo zorgen wij voor de juiste kennis en een betaalbare service.”

Tweedehandswagens

Klanten kunnen bij Garage Tim Crabbé terecht voor onderhoud, reparatie, pechverhelping,  tweedehandswagens en oldtimers (restauratie en verkoop). Onlangs opende de tweede vestiging Crabbé Motors haar deuren, met diverse wagens van Suzuki en Ssangyong. PCA is een zelfstandige vereniging van merkspecialisten voor Nederland en België. Vastgelegd in dit verband zijn de bedrijfsvoering en -uitstraling, klantenbehandeling en -begeleiding en vakkennis van de monteurs.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×