+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Huro Auto’s sluit zich aan bij VETOS

Huro Auto’s in Uden sluit zich per 1 mei aan bij VETOS, de onafhankelijke vereniging van Toyota-specialisten.

Huro Auto’s is een familiebedrijf, geleid door de tweede generatie Roefs: de broers Siegbert en Kevin, waarbij Siegbert (op de foto) voornamelijk actief is met marketing en verkoop. “Onze passie ligt bij Toyota en Lexus. Dat begon al meer dan twintig jaar geleden bij onze ouders. Veel Toyota-rijders weten de weg naar ons te vinden. Aansluiting bij VETOS Merkspecialist als erkenning voor ons werk. Het behoud van ons zelfstandig ondernemerschap gaf voor ons de doorslag. Er wordt van alles geregeld. De mobiliteitsgarantie is daar één van. We mogen gerust zeggen dat we aardig wat verstand hebben van deze hybride voertuigen. En daar zijn we trots op. Wij verkopen jong gebruikte auto’s, voornamelijk Toyota en Lexus. Er gaat hier geen occasion de deur uit zonder garantie, APK of perfecte staat van onderhoud. Daar zijn we heel precies in. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één! We denken in oplossingen in plaats van problemen, duidelijkheid met een glimlach en niet te vergeten kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden! En dat zien we terug in de waardering die klanten voor ons hebben.”

Onafhankelijk

Kevin houdt zich bezig met aftersales, garantie en onderhoud: “Ons team van vier monteurs is met de toetreding altijd up-to-date geschoold en door gezamenlijke inkoop kunnen we onze klant altijd scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie. Bij VETOS Merkspecialist blijven we onafhankelijk, dat spreekt ons enorm aan. Als een tevreden klant het pand verlaat en ook weer terugkomt is onze missie geslaagd. Daar gaan we voor, iedere dag opnieuw. Ons motto is niet voor niets ‘mooi en solide’!”

Ook interesse in VETOS Merkspecialist lidmaatschap? Neem contact op met formule manager Raymond Crezee, hij vertelt u er graag meer over!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×