+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Leden waarderen Merkspecialist formules met een 8,3!

Uit het nieuwe Relatie Onderzoek Samenwerkingsformules Autobedrijven 2020 (ROSA 2020) van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven blijkt dat leden van Merkspecialist formules zeer tevreden zijn over hun garageformule. De gemiddelde waardering wordt uitgedrukt in een rapportcijfer van 8,3 en dat is drie tiende punt hoger dan in 2018.

Hoge uitschieters in de waardering zijn het behoud van zelfstandig ondernemerschap en de vrijheid van inkoop.Ook de wijze van betrokkenheid van deelnemers bij beleid wordt hoog gewaardeerd.

PCA Merkspecialist (Peugeot en Citroën), VETOS Merkspecialist  (Toyota), MBSG Merkspecialist (Mercedes-Benz) en TOP Merkspecialist (Opel) hebben gezamenlijk deelgenomen aan ROSA 2020 onder de naam Combinatie Merkspecialist. Samen zijn dit 120 autobedrijven. De merkformules van Combinatie Merkspecialist worden aangestuurd door ABC Automotive, dé specialist in merkformules.

Interesse in de voordelen van lidmaatschap als Merkspecialist? Neem contact op met formule manager Raymond Crezee. Hij vertelt u er graag meer over!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×