+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Gezocht Online Marketing stagiair

Wil jij stage lopen / afstuderen in een snel groeiend bedrijf dat autobedrijven in Nederland en België helpt te excelleren? Ben jij pro-actief, innovatief, heb je kennis van zaken en steek je graag je handen uit de mouwen? Lees dan verder!


Wie zijn wij?

Wij zijn ABC Automotive. Wij leveren een breed vlak van diensten aan autobedrijven in zowel Nederland als België. We zijn dé specialist in merkformules en verzorgen de dagelijkse aansturing van diverse concepten waaronder TOP Merkspecialist en PCA Merkspecialist.

Wij mogen 125 autobedrijven tot onze klantenkring rekenen. Onze activiteiten richting het autobedrijf bestaan met name uit marketing, promotie, social media, websites en inkoop.

Onze klanten verwachten van ons niet alleen een actieve begeleiding, maar ook dat we een visie hebben over de ontwikkelingen in de markt en in de veranderende consumentenwensen. Wij voeren dus niet alleen taken uit, maar zijn ook een denktank die nieuwe producten en diensten opzet (in samenwerking met de verschillende concepten) en deze uitrolt.

De functie Online Marketing

Vanuit ons kantoor in Vorden maak je deel uit van ons marketing team. Je bent medeverantwoordelijk voor onze online-marketing/communicatie. Daarbij horen onder andere de volgende activiteiten:

– Online marketing activiteiten begeleiden van klanten (SEO / SEA / content);
– Meedenken over creatieve, efficiënte en effectieve manieren van promotie;
– Optimaliseren van online (social media) kanalen;
– Inrichten van websites voor autobedrijven, wij verzorgen daarin met name tekst, SEO en fotomateriaal;
– Ontwerpen van advertenties en promotiemateriaal;

Wie zoeken we?

Naast het feit dat je uiterst gezellig bent, tegen een grapje kunt en een enorm harde werker bent, vinden we het belangrijk dat je zelf beslissingen durft te nemen en ondernemend bent. Wij geven je een kader waarbinnen je werkt, maar jij krijgt de operationele vrijheid. Met nieuwsgierigheid en de drang om continue te verbeteren scoor je absoluut bonuspunten. Je studierichting voor de stage Online Marketing is bij voorkeur HBO Marketing, Communicatie of Online-Marketing.

Wat krijg je ervoor terug?

Een ontzettend leuke en leerzame stage in een gezellig en professioneel team. Door de flexibiliteit die we je bieden heb je genoeg ruimte om jouw onderzoek te schrijven en ons concept nog verder te verbeteren.

Verwachte startdatum: 1 februari 2023

Ben, of ken jij iemand die interesse heeft in deze stage?

Neem contact op met Patrick
(patrick@abcautomotive.nl of bel 0575553495)

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×