+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

PCA

PCA is een onafhankelijke vereniging van Merkspecialisten gespecialiseerd in de merken Peugeot en Citroën, met leden in Nederland en België.

PCA Merkspecialisten zijn voorbereid op een toekomst met complexere auto’s en constante promotie van hun bedrijf. Wij benadrukken dat ons verenigingsnetwerk op geen enkele wijze officieel verbonden is met de PSA-Group of een onderdelengroep. Wij zijn onafhankelijk en voeren een gezamenlijke bedrijfsvoering in advisering voor aankoop van nieuwe- en gebruikte auto’s. Ook marketing, gezamenlijke inkoop, aftersales én de uitstraling van de organisatie zijn in dit verband vastgelegd. Ruim 70 autobedrijven in Nederland en België zijn lid van deze succesformule.

Trainingen PCA Merkspecialisten

De Merkspecialisten volgen hun trainingen bij onder andere de fabrikant van Citroën en Peugeot, daarnaast hebben we afspraken met de grote trainingsorganisatie zoals GMTO, Automotive Academy etc.

BOVAG  

Alle Nederlandse PCA Merkspecialisten zijn aangesloten bij de BOVAG. We hebben de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk overgenomen. Dat geeft de klant een vertrouwd gevoel.

 

Interesse?
logo PCA Merkspecialist
  • Voor Peugeot en Citroën
  • 'Gewoon goed!'
  • Inkoopvoordelen
  • Onafhankelijk

De voordelen op een rij

Waarom PCA?

Expert in Peugeot en Citroën

Niet alleen uw medewerkers en u, maar juist ook uw klanten zijn expert in Peugeot en Citroën. En zij verdienen de beste formule!

Netwerk

Als PCA Merkspecialist maakt u deel uit van een uitgebreid netwerk met een sterke en herkenbare merkidentiteit.

Onafhankelijkheid

Wij zijn onafhankelijk, geen onderdeel van een autofabrikant of een onderdelenleverancier. Hierdoor blijven we flexibel om de beste keuzes voor onze ondernemers te realiseren.

Inkoopvoordelen

Door het groot aantal aangesloten deelnemers realiseren wij scherpe inkoopcondities, –bonussen en raamcontracten die uw rendement vergroten.

Brand identity

De uitstraling van iedere Merkspecialist is herkenbaar en aantrekkelijk voor uw klanten, maar zonder hoge kosten.

Website

Een eigen gepersonaliseerde website met uitstekende vindbaarheid. Waarop ook uw occasions op geplaatst kunnen worden.

Promotiemateriaal

PCA levert regelmatig promomateriaal aan om uw diensten extra onder de aandacht te brengen. Zoals showroommaterialen, een nieuwsbrief en seizoensgebonden acties. Zowel digitaal als print.

Training op maat

PCA bereidt u voor op de toekomst. Door voordelige trainingen aan te bieden bij zowel de importeur als Automotive Academy.

Vraag het Raymond!

PCA formulemanager Raymond Crezee is een bevlogen automotive man. Hij heeft meer dan 30 jaar werkervaring bij zowel importeur als dealerbedrijf. Sinds 2019 als merkspecialist formulemanager bij ABC Automotive.

Met name de jarenlange ervaring als verantwoordelijke voor een aantal dealerbedrijven van Citroën in Amsterdam en Hilversum, heeft hij de kennis om de Merkspecialisten te begeleiden en merkformules verder uit te bouwen. Juist in de huidige markt, waarin officiële dealerbedrijven het steeds moeilijker krijgen, ziet Raymond ruimte voor gezonde groei van merkformules zoals PCA. Door de voordelen van de Merkspecialisten en de focus op het “eigen” merk valt hier nog een gezonde marge te behalen. Nieuwsgierig hoe dat kan? Vraag het Raymond!

Contact

"Met ons team van totaal negen vakmensen willen wij kwaliteit leveren en autorijden betaalbaar houden. Onderdeel uitmaken van de PCA Merkspecialisten betekent voor onze klanten: altijd up-to-date geschoold personeel en kwaliteit en servicemogelijkheid"

Jelle den Boer

Goedbloed Auto's

De aangesloten partners

Met deze partners werken wij samen

logo PSA Retail

PSA Retail

PSA Retail is één van onze inkooppartners voor onderdelen.

logo Carfix

Carfix

Carfix is één van onze inkooppartners voor eerstelijns onderdelen.

logo Total

Total

Met Total is een aantrekkelijke inkoopafspraak gemaakt als huisleverancier van Peugeot en Citroën. Ook zijn er alternatieven, zoals bijv. Q8.

logo LKQ

LKQ

LKQ is één van onze partners voor tweedelijns onderdelen met zeer aantrekkelijke inkoopprijzen in combinatie met een bonusstructuur.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×