+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

TOP Merkspecialist

Sinds enkele jaren maakt het autolandschap grote veranderingen door. Dealerorganisaties worden gereorganiseerd. Alleen onder stevige voorwaarden kan men nog voor bepaalde tijd het merk voortzetten.

Onafhankelijke autobedrijven met een merkspecialisatie ervaren de verandering in de markt en zoeken naar aansluiting. De vele multi-merk garageformules bieden dan niet waar zij naar op zoek zijn. Het kan anders!

Mogen we u voorstellen!

TOP Merkspecialist is een nieuwe, onafhankelijke merkformule gespecialiseerd in Opel met als startdatum 1 mei 2020. TOP Merkspecialist: een korte en krachtige naam met een dynamisch logo en een frisse huisstijl. Hiermee treden we herkenbaar naar buiten. Bijvoorbeeld panduitstraling, website ontwerp, social-media aanpak, promotie- en foldermateriaal.

Iedere deelnemer krijgt gratis een eigen TOP Merkspecialist website, met uitstekende vindbaarheid en een occasionplatform. Inmiddels zijn alle leveranciersafspraken gemaakt (onderdelen, olie, etc.), met zeer gunstige inkoopcondities en hoge bonussen voor de leden. Voor uw mobiliteitspassen werken we samen met VHD. Een vertrouwd adres!

De eerste leden hebben getekend

Fris van start hebben de eerste leden zich al aangesloten bij TOP Merkspecialist. De nieuwe leden geven aan dat de onafhankelijkheid bij TOP Merkspecialist belangrijk is. U bepaalt namelijk hoe u uw bedrijf leidt, waar, welke en hoeveel onderdelen, olie enz. u bestelt. Geen accountmanager die uw onderdelen-afname doorneemt en bijstuurt. Dankzij de gecombineerde inkoopkracht van meer dan 120 Merkspecialisten kunt u altijd gebruik maken van de zeer aantrekkelijke raamcontracten en met zeer lucratieve bonusafspraken. Uw rendement vaart er wel bij.

Bij die vrijheid is het noodzakelijk dat u eigenaar blijft van uw eigen klantgegevens. Bij ons is er geen enkele deling van klantendata. Anderen zullen dus nooit met uw gegevens commerciële acties ondernemen. Dat is een belangrijk punt om over na te denken.

De kracht van samen

Andere succesvolle merkformules die ABC Automotive aanstuurt, zijn PCA Merkspecialist (Peugeot & Citroën), VETOS Merkspecialist (Toyota) en MBSG Merkspecialist (Mercedes-Benz). Bij ABC Automotive werken ervaren “automensen uit het veld”, die de nodige kennis en expertise in huis hebben. Wij weten precies hoe een auto-ondernemer zelfstandig zijn of haar bedrijf kan runnen. Door met de merkformules daar waar mogelijk samen op te trekken en samen een vuist te maken, ontstaan interessante schaalvoordelen voor de leden. Dit is de kracht van samen.

Word TOP Merkspecialist!

Met uw jarenlange Opel ervaring kunt u uw eigen klantenkring uitstekend blijven bedienen. Door het uitdragen van het Opel Merkspecialisme blijft u lokaal hét adres voor rijders van uw eigen merk. Spreekt onze aanpak u aan? Meld u zich als geïnteresseerde aan via ons contactformulier. Formule manager Raymond Crezee neemt contact met u op. Hij vertelt graag meer over de mogelijkheden!

Interesse?
logo TOP Merkspecialist
  • Gespecialiseerd in Opel
  • Onafhankelijk
  • Inkoopvoordelen
  • Gratis eigen website

De voordelen op een rij

Waarom een merkformule?

Expert in Opel

Niet alleen uw medewerkers en u, maar juist ook uw klanten zijn expert in Opel. En zij verdienen de beste formule!

Onafhankelijkheid

Wij zijn onafhankelijk, geen onderdeel van een autofabrikant of een onderdelenleverancier. Hierdoor blijven we flexibel om de beste keuzes voor onze ondernemers te realiseren

Inkoopvoordelen

Scherpe inkoopcondities, –bonussen en raamcontracten om uw rendement te vergroten.

Groot netwerk

Als Merkspecialist maakt u deel uit van een uitgebreid netwerk met een sterke merkidentiteit.

"Ik begrijp heel goed dat u waarschijnlijk meer vragen heeft. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met u in. "

Raymond Crezee

Formule manager

De aangesloten partners

Met deze partners werken wij samen

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×