+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

TOP Merkspecialist

Sinds enkele jaren maakt het autolandschap grote veranderingen door. Dealerorganisaties worden gereorganiseerd. Alleen onder stevige voorwaarden kan men nog voor bepaalde tijd het merk voortzetten.

Onafhankelijke autobedrijven met een merkspecialisatie ervaren de verandering in de markt en zoeken naar aansluiting. De vele multi-merk garageformules bieden dan niet waar zij naar op zoek zijn. Het kan anders!

Mogen we u voorstellen!

TOP Merkspecialist is een nieuwe, onafhankelijke merkformule voor specialisatie in eigen merk. Inmiddels zijn er aangesloten leden die gespecialiseerd zijn in o.a. Opel, Hyundai, Volvo, Suzuki, Toyota, Mercedes-Benz en in Volkswagen, Audi, Seat & Skoda. Binnenkort zullen leden aansluiten met specialisaties van andere merken. Zo werken we aan een sterk, overkoepelend label voor onafhankelijke autobedrijven die zich willen profileren als specialist in een merk.

 

 

 

TOP Merkspecialist: een korte en krachtige naam met een dynamisch logo en een frisse huisstijl! Hiermee treden we herkenbaar naar buiten. Bijvoorbeeld panduitstraling, website ontwerp, social-media aanpak, promotie- en foldermateriaal. Iedere deelnemer krijgt gratis een eigen TOP Merkspecialist website, met uitstekende vindbaarheid en een occasionplatform. Inmiddels zijn alle leveranciersafspraken gemaakt (onderdelen, olie, etc.), met zeer gunstige inkoopcondities en hoge bonussen voor de leden. Ook kan er gebruik worden gemaakt van mobiliteitsgarantie via VHD.

De belangrijkste voordelen van TOP Merkspecialist

  • – Unieke profilering als onafhankelijk specialist in “eigen” merk in uw regio
  • – Vrijheid van inkoop. U bepaalt waar u onderdelen, olie etc inkoopt. Wij zorgen voor aantrekkelijke raamcontracten met zeer gunstige inkoopcondities en hoge bonussen.
  • – Geen deling van uw klantendata. Uw klanten blijven uw klanten.
  • – Bewezen concept sinds 2002 met inmiddels ruim 120 merkspecialisten

Onafhankelijk

Veel garageformules beroepen zich op zelfstandigheid en onafhankelijkheid voor hun leden, maar waar heeft u vrijheid van inkoop? Onze huidige leden geven aan onafhankelijkheid belangrijk te vinden. U bepaalt namelijk hoe u uw bedrijf leidt, waar, welke en hoeveel onderdelen, olie enz. u bestelt. Geen minimum afname per monteur. Geen accountmanager die uw onderdelen-afname doorneemt en bijstuurt. Dankzij de gecombineerde inkoopkracht van meer dan 120 Merkspecialisten kunt u altijd gebruik maken van de zeer aantrekkelijke raamcontracten en met zeer lucratieve bonusafspraken. Uw rendement vaart er wel bij.

Bij die vrijheid is het noodzakelijk dat u eigenaar blijft van uw eigen klantgegevens. Bij ons is er geen enkele deling van klantendata. Anderen zullen dus nooit met uw gegevens commerciële acties ondernemen. Dat is een belangrijk punt om over na te denken.

De kracht van samen

Naast TOP Merkspecialist is ABC Automotive sinds 2002 formule manager van meerdere onafhankelijke merkformules, zoals PCA Merkspecialist (Peugeot & Citroën), VETOS Merkspecialist (Toyota), MBSG Merkspecialist (Mercedes-Benz) en VSR Merkspecialist (Renault en Dacia). Bij ABC Automotive werken ervaren “automensen uit het veld”, die de nodige kennis en expertise in huis hebben. Wij weten precies hoe een auto-ondernemer zelfstandig zijn of haar bedrijf kan runnen. Door met de merkformules daar waar mogelijk samen op te trekken en samen een vuist te maken, ontstaan interessante schaalvoordelen voor de leden. Dit is de kracht van samen.

Word TOP Merkspecialist!

Met uw jarenlange ervaring in “eigen”merk kunt u uw eigen klantenkring uitstekend blijven bedienen. Door het uitdragen van het TOP Merkspecialisme blijft u lokaal hét adres voor rijders van uw eigen merk en dat met zelfstandig ondernemerschap. Spreekt onze aanpak u aan? Meld u zich als geïnteresseerde aan via ons contactformulier. Formule manager Raymond Crezee neemt contact met u op. Hij vertelt graag meer over de mogelijkheden!

Interesse?
logo TOP Merkspecialist
  • Gespecialiseerd in eigen merk
  • Onafhankelijk
  • Vrijheid van inkoop
  • Geen deling van klantendata

De voordelen op een rij

Waarom een merkformule?

Expert in eigen merk

Niet alleen uw medewerkers en u, maar juist ook uw klanten zijn expert in eigen merk. En zij verdienen de beste formule!

Onafhankelijkheid

Wij zijn onafhankelijk, geen onderdeel van een autofabrikant of een onderdelenleverancier. Hierdoor blijven we flexibel om de beste keuzes voor onze ondernemers te realiseren

Inkoopvoordelen

Scherpe inkoopcondities, –bonussen en raamcontracten om uw rendement te vergroten.

Groot netwerk

Als Merkspecialist maakt u deel uit van een uitgebreid netwerk met een sterke merkidentiteit.

"Ik begrijp heel goed dat u waarschijnlijk meer vragen heeft. Ik plan graag een kennismakingsgesprek met u in. "

Raymond Crezee

Formule manager

De aangesloten partners

Met deze partners werken wij samen

logo INKOPER MKB

INKOPER MKB

INKOPER MKB is de inkooppartner voor de ABC Automotive bedrijven. Verzorgt de inkoop en het contractbeheer op het gebied van facilitaire producten en diensten.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×