+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Nieuwe formule: TOP Merkspecialist in Opel

TOP Merkspecialist, zo heet de nieuwe, in Opel gespecialiseerde merkformule van ABC Automotive. Deze week worden de handtekeningen gezet onder de eerste drie overeenkomsten.

De namen van de toetreders worden binnenkort bekendgemaakt. De deelnemers gaan per 1 mei officieel van start, met een naar eigen behoefte samengesteld huisstijlpakket. Ook de website www.topmerkspecialist.nl is dan live. “Autobedrijven met een specialisatie in Opel die zich willen aansluiten bij TOP Merkspecialist zijn van harte welkom”, zegt formulemanager Raymond Crezee. “Wij zorgen voor een eigen website, uitgebreide publiciteit en promotiematerialen, training en opleiding. En onze SEO-specialisten zorgen voor optimale vindbaarheid.”

Inkoopcondities

Met meer dan 120 deelnemers in Nederland en België zegt ABC Automotive, actief sinds 2002, scherpe inkoopcondities te kunnen realiseren. Merkspecialisten hebben volgens Crezee een grote mate van vrijheid ten opzichte van formules die hun basis hebben in onderdelenverkoop. Vetos (Toyota), PCA (Peugeot en Citroën) en MBSG (Mercedes-Benz) zijn de andere merkformules van ABC Automotive.

Meer weten over de voordelen van lidmaatschap? Zie de TOP Merkspecialist infopagina of neem contact op met formulemanager Raymond Crezee.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×