+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Opel-Dealer Ophoff wordt TOP Merkspecialist

Autobedrijf Ophoff, jarenlang het Opel-gezicht van Nieuwleusen en omstreken, sluit zich per 1 juni aan bij TOP Merkspecialisten in Opel.

Groot voordeel van de overstap is volgens eigenaar Jan Ophoff de onafhankelijkheid. Binnen de formule is er volgens hem een grote mate van vrijheid. “Ook de klanten blijven van ons, er vindt geen deling van klantdata plaats. Ons team is met de toetreding altijd up-to-date geschoold. En door gezamenlijke inkoop kunnen wij de klant altijd scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie. Ook hebben we nu meer te bieden op het gebied van financiering en lease.”

Adviesbeleid

Autobedrijf Ophoff biedt ook onderhoud en reparatie van andere merken, zowel van particuliere als zakelijke rijders. TOP Merkspecialist startte medio februari als landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich richten op Opel. Zaken als bedrijfsvoering en -uitstraling, klantenbehandeling en -begeleiding, en het kennisniveau van de monteurs zijn vastgelegd. Ook voert TOP een gezamenlijk adviesbeleid voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales en uitstraling.

Foto: Jan Ophoff (l.) en formulemanager Raymond Crezee.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×