+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

RIDA Terneuzen TOP Merkspecialist in Opel

Autobedrijf RIDA in Terneuzen is toegetreden tot de formule TOP Merkspecialist in Opel. RIDA is officieel dealer van Kia en Microcar in Zeeuws-Vlaanderen.

Volgens eigenaar Ko Dieleman is het stoppen van de Terneuzense Opeldealer “een logisch moment om dit gat in de markt op te vullen. Ons team is met de toetreding altijd up-to-date geschoold. Door gezamenlijke inkoop kunnen wij de klant scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie.” RIDA Groep wordt gevormd door autobedrijven en schadeherstelbedrijven in Zeeland. Ruim veertig medewerkers verzorgen onderhoud en reparatie, schadeherstel en spuitwerk aan zowel auto als camper, caravan, bedrijfsauto of groot materieel.

ABC Automotive

TOP Merkspecialist is een onlangs gestart landelijk samenwerkingsverband van autobedrijven die focussen op Opel. In dit verband zijn zaken als bedrijfsvoering, bedrijfsuitstraling, klantenbehandeling en vakkennis van de monteurs centraal vastgelegd. Bij de formule van ABC Automotive sloten zich onlangs Mobiliteitscentre Bodegraven en Autobedrijf Theo Slegers aan.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×