+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Sparidans treedt toe tot PCA-netwerk

Autoreparatiebedrijf Sparidans in Someren is onlangs toegetreden tot het netwerk van PCA Merkspecialisten.

 

Harm Sparidans over de toetreding: Het betekent voor mij erkenning. Ook de kleinere bedrijven zijn van harte welkom bij PCA. Inmiddels tien jaar gespecialiseerd in Peugeot en twintig jaar in de autobranche ben ik onlangs mijn eigen bedrijf gestart. Ik blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door cursussen te volgen die de PCA mij biedt. Service verlenen en kwaliteit leveren is voor mij vanzelfsprekend. Door gezamenlijke inkoop kan ik de klant altijd scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie.

Groei

Het netwerk van PCA Merkspecialisten kent in 2019 een opmerkelijke groei. Eerder al trad autobedrijf ACSL met drie vestigingen toe tot het netwerk, gevolgd door Autoservice Zwart uit Alphen aan den Rijn, First Class Carservice uit Bunnik en Goedbloed Autos uit Zierikzee. Dit is een rechtstreeks gevolg van het indikken van het PSA-dealernetwerk, waardoor Peugeot- en Citroën-dealers overstappen van het dealer- naar het specialistennetwerk.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×