+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Tijn (18) is Nederlands jongste keurmeester

Op je 18e apk-keurmeester zijn: tot voor 28 september was het nog niet voorgekomen. Tijn Slegers uit Boekel zette die dag een nieuw record neer. De examinator bij Innovam wees hem na afloop op de mijlpaal.

De zoon van Theo en Anke Slegers – eigenaren van Autobedrijf Slegers – brak twee jaar terug zijn vwo af. Zijn interesse in voertuigtechniek trok te sterk, reden om aan het Summa College in Eindhoven via een versnelde opleiding eerste monteur te worden. De aansluitende apk-cursus was evenmin een obstakel.

Technisch specialist

Daarmee is het opleidingstraject nog niet afgerond. Hij volgt momenteel een opleiding tot technisch specialist. Wanneer die over anderhalf jaar met succes is afgerond, wil hij ook diploma’s verwerven op het gebied van EV/hybride, airco- en turbo-onderhoud. “Tijn kan best goed leren”, zegt vader Theo Slegers. “Alleen ging-ie steeds meer buiten schooltijd helpen met sleutelen. Op een gegeven moment zei hij liever automonteur te willen worden.” Vier dagen in de week werkt hij nu in het bedrijf van zijn ouders, één dag gaat op aan studie en op zaterdag helpt hij eveneens mee in de zaak.

TOP Merkspecialist

Autobedrijf Slegers heeft dertien mensen in dienst. Ook echtgenote Anke zit in de zaak. Hun twee andere kinderen studeren fiscale economie en advocatuur en werken eveneens enkele uren mee – in de verkoop, respectievelijk boekhouding. Eerder dit jaar sloot Autobedrijf Slegers zich als eerste universeel aan bij de garageformule TOP Merkspecialist in Opel van ABC Automotive.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×