+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

VDG AUTOSERVICE UIT HALSTEREN BIJ FORMULE MBSG

VDG Autoservice uit Halsteren is toegetreden tot de formule MBSG (Mercedes-Benz Specialisten Groep). Het onafhankelijk autobedrijf was al gericht op onderhoud en reparatie van Mercedes-Benz-voertuigen.

Eigenaar Danny van der Gijze is al jaren specialist in voornamelijk Duitse automerken. Behalve met Mercedes-Benz heeft hij ook ruime ervaring met Audi, Volkswagen, BMW en Opel. Van der Gijze zegt vrijwel elk model te kunnen onderhouden, uitlezen en diagnosticeren.

Hij ziet grote voordelen in de samenwerking met MBSG. “We bundelen op deze manier onze krachten en vergroten onze naamsbekendheid. De grote mate van vrijheid en het altijd up-to-date geschoold zijn van het team geven ons grote voordelen. Voor onze klanten betekent dit scherpe prijzen voor onderdelen, onderhoud en reparaties.”

Dankzij de toetreding kan VDG Autoservice als onafhankelijk autobedrijf ook een merkspecialist zijn. “Dat geeft vertrouwen.”

Teller op zestien

MBSG is een zelfstandige onafhankelijke merkspecialistenvereniging. De bedrijfsvoering en -uitstraling, klantbehandeling en -begeleiding en up-to-date kennis van de monteurs zijn in dit verband vastgelegd. Met de toetreding van VDG Autoservice staat de teller nu op zestien aangesloten bedrijven.

Eigenaar Danny van der Gijze en zijn partner Yvonne Hoogwerf.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×