+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

VETOS en PCA krijgen nieuwe digitale jas!

Merkspecialisten VETOS en PCA krijgen een nieuwe website! De overkoepelende site is al live. Binnen een half jaar krijgen alle Merkspecialisten hun eigen (vernieuwde) website. ABC Automotive zorgt voor een sterke en herkenbare merkidentiteit.

 

Naamsbekendheid

Jordy Bruil, online marketeer bij ABC Automotive en verantwoordelijk voor deze nieuwe sites is enthousiast en legt graag uit waarom:

 “Een van de speerpunten van onze merkformules is realisatie van een goede vindbare website voor al onze Merkspecialisten. Of beter gezegd, een volwaardige website die voldoet aan de hedendaagse eisen. De overkoepelende website is al online en binnen een half jaar hebben alle VETOS en PCA Merkspecialisten hun vernieuwde ‘eigen’ website.”

 

GRATIS website

“De huidige sites voldeden niet meer aan onze standaard en waren toe aan vervanging. We doen er alles aan om voor onze Merkspecialisten de naamsbekendheid te vergroten. Deze uitgebreide website is voor al onze leden GRATIS.

 

In de schijnwerpers

“Een goede vindbaarheid van onze Merkspecialisten is een must, daar hebben we veel voor over. Met SEO geschreven teksten en een frisse moderne uitstraling kunnen klanten makkelijk hun weg vinden. No nonsense, eerlijk en transparant daar staan we voor.”

 

Occasions

Ook de occasions zijn op de PCA en VETOS site goed ingericht. Met één oogopslag vindt men occasions van een bepaalde specialist en of tevens het complete landelijke aanbod bij ‘collega’ Merkspecialisten.”

 

Bezoek de sites vetos.nl en pcamerkspecialist.nl voor nog meer informatie.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×