+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Zeker vijf PCA Merkspecialisten erbij

De vereniging van Peugeot- en Citroën-specialisten PCA krijgt er met ingang van maandag 15 juli tenminste vijf nieuwe leden bij. Reden is het opzeggen van de contracten door Peugeot/Citroën met diverse erkend herstellers.

Formulemanager Raymond Crezee van PCA Merkspecialisten legt uit: “Wij merken duidelijk dat Peugeot en Citroën zijn netwerk aan het indikken is. Van verschillende erkend Peugeot- en Citroën-herstellers loopt deze week het contract af. Vijf daarvan hebben al met ons een overeenkomst gesloten. Onder de opgezegde contracten zullen zeker bedrijven zijn die een nieuwe overeenkomst kunnen sluiten. Andere zullen naar andere samenwerkingsverbanden gaan of zich op termijn alsnog bij ons aansluiten.”

Bij de vijf nieuwe leden van PCA Merkspecialisten gaat het om Garage van Olmen in Herentals, Garage Deputter van Eycken in Kortenberg, Linden Motors BVBA in Lubbeek, Totaalgarage in Hoogstraten en Garage Peelaerts in Boortmeerbeek.

Eurorepar

Autogroep PSA, waar Peugeot en Citroën ook toe behoren, heeft met Eurorepar sinds kort een eigen garageformule voor de universele garagist. Toch ziet Crezee Eurorepar niet zozeer als een concurrent van PCA Merkspecialisten. “In tegendeel. Eurorepar richt zich toch op de universele garage. Wij richten ons echt op die bedrijven die hoofdzakelijk sleutelen aan Peugeot en Citroën.”

Verschil met Eurorepar is verder dat deze onderhoudsformule vooral is opgezet om te verdienen aan de onderdelenverkoop. Dat speelt bij PCA niet. Crezee: “Wij zijn een vereniging met en voor de leden. Die zijn vrij om hun onderdelen in te kopen waar zij dat zelf willen. Daarbij moet gezegd worden dat PCA voor een aantal leveranciers wel aantrekkelijke inkoopvoordelen heeft kunnen realiseren.”

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×