+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

MBSG

MBSG is een landelijk samenwerkingsverband van autobedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Mercedes-Benz.

Bent u een Mercedes-Benz dealerbedrijven of een onafhankelijk specialist en overweegt u over te stappen naar een specialisten formule? Vanaf 2008 is de Mercedes-Benz Specialisten Groep (MBSG) al actief. Deelnemers zijn vol lof over dit concept. Mocht u, als dealer of universeel autobedrijf, aan willen sluiten, dan helpen wij u graag verder.

Merkspecialist Mercedes-Benz

Wij benadrukken dat ons MBSG-verenigingsnetwerk op geen enkele wijze officieel verbonden is met Mercedes-Benz. Wij zijn een onafhankelijke merkspecialistenvereniging. De werkplaatsen beschikken over officiële Mercedes- Benz uitleesapparatuur. Onze leden verrichten onderhoud volgens de strenge fabrieksvoorschriften van Mercedes-Benz. De klanten zijn niet alleen verzekerd van garantiebehoud, ook bij terugroepacties regelen zij alles van A tot Z. Ook dit is een krachtig concept met een sterk eigen netwerk!

Natuurlijk bemiddelen zij bij de verkoop van nieuwe Mercedes-Benz en servicen zij de auto, uiteraard met behoud van fabrieksgarantie.

MBSG: specialist voor elke nieuwe- en gebruikte Mercedes-Benz 

MBSG leden bieden betrouwbare en goede occasions aan onder het eigen label: Sterren met Status.

De “Sterren met status” occasion wordt professioneel en preventief onderhouden. Mobiliteit blijft altijd gewaarborgd. MBSG Leden hebben goede contacten met diverse verzekeringsmaatschappijen, zij kunnen autoverzekeringen en -financieringen aanbieden tegen gunstige tarieven.

Trainingen voor Mercedes-Benz specialisten 

De MBSG-vereniging regelt voor de MBSG-dealer, monteursopleidingen en trainingen, bijvoorbeeld bij de branche opleidingsinstituten, bij toeleveranciers, of eigen MBSG-trainingen. Zo blijft het personeel altijd up-to-date geschoold. Ook dit samenwerkingsverband geeft leden veel ruimte en voordelen tegenover de Mercedes-Benz dealerbedrijven.

 

Interesse?
logo MBSG Merkspecialist
  • Voor Mercedes-Benz
  • Sterk netwerk
  • Inkoopvoordelen
  • Onafhankelijk

De voordelen op een rij

Waarom MBSG?

Expert in Mercedes-Benz

Niet alleen uw medewerkers en u, maar juist ook uw klanten zijn expert in Mercedes-Benz. En zij verdienen de beste formule!

Netwerk

Als MBSG Merkspecialist maakt u deel uit van een uitgebreid netwerk met een sterke en herkenbare merkidentiteit.

Inkoopvoordelen

Door het groot aantal aangesloten deelnemers realiseren wij scherpe inkoopcondities, –bonussen en raamcontracten die uw rendement vergroten.

Onafhankelijkheid

Wij zijn onafhankelijk, geen onderdeel van een autofabrikant of een onderdelenleverancier. Hierdoor blijven we flexibel om de beste keuzes voor onze ondernemers te realiseren.

Vraag het Raymond!

MBSG formulemanager Raymond Crezee is een bevlogen automotive man. Hij heeft meer dan 30 jaar werkervaring bij zowel importeur als dealerbedrijf. Sinds 2019 als merkspecialist formulemanager bij ABC Automotive.

Met name de jarenlange ervaring als verantwoordelijke voor een aantal dealerbedrijven van Citroën in Amsterdam en Hilversum, heeft hij de kennis om de Merkspecialisten te begeleiden en merkformules verder uit te bouwen. Juist in de huidige markt, waarin officiële dealerbedrijven het steeds moeilijker krijgen, ziet Raymond ruimte voor gezonde groei van merkformules zoals MBSG. Door de voordelen van de Merkspecialisten en de focus op het “eigen” merk valt hier nog een gezonde marge te behalen. Nieuwsgierig hoe dat kan? Vraag het Raymond!

Contact

"Met het verdwijnen van de vroegere Mercedes-dealer zijn wij de enige specialist in Woerden. MBSG-lidmaatschap betekent voor ons altijd up-to-date geschoold personeel en faire prijzen."

Jan Pels

Autobedrijf Pels

De aangesloten partners

Met deze partners werken wij samen

logo LKQ / Fource

LKQ / Fource

Met LKQ / Fource hebben we een zeer scherp raamcontract met aantrekkelijke bonussen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×