+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Merkspecialist versterkt uw bedrijf

Mijn bedrijf versterken

Kan een universeel autobedrijf nu of in de toekomst zonder een werkplaatsconcept? Feit is dat steeds meer universele autobedrijven en ex-dealers een concept of formule omarmen

De huidige autowereld is klaar voor de Merkspecialist. Hij is up-to-date geschoold, gespecialiseerd in één of meerdere merken en heeft een goede reputatie. De klanten komen er graag  vanwege de geleverde kwaliteiten en het persoonlijke contact.

Word specialist

De klant kijkt vooral naar de ondernemer. Wie is de persoon achter het bedrijf? Aan wie vertrouw ik mijn auto toe? De ondernemer staat hier centraal. Als individualist wordt het zeker niet makkelijker. Samenwerken en specialiseren zijn de keuzes waar we voor staan. Baas zijn in eigen bedrijf staat bij ons voorop. U als ondernemer heeft keuze- en inkoopvrijheid. Geen opgelegde beperkingen of minimale afnames en tevens minder investeringsverplichtingen. Bij andere formules heeft u deze voordelen vaak niet. Belangrijk is ook dat er bij de Merkspecialisten geen deling van klantendata is. Uw klanten blijven van u!

Specialist in merkformules

Ons concept van merkformules combineert zowel het samenwerken als specialiseren. Samenwerken omdat u deel uit maakt van een uitgebreid netwerk. Met een sterke eigen merkidentiteit. En specialiseren omdat u zich als Merkspecialist focust op één of enkele merken. Vaak is dat het merk waar het garagebedrijf destijds bekend om stond, bijvoorbeeld als ex-dealerbedrijf. Of is het een nieuwe specialisatie, omdat er in de omgeving ruimte voor is. Voor universele autobedrijven of ex-dealers met een focus op een bepaald merk is een Merkspecialisten formule zeker het overwegen waard! De keuze Merkspecialist of universeel autobedrijf blijven is aan u!

Wilt u meer weten over de Merkspecialist of  bel met onze formulemanager Raymond Crezee. 0575-553495

Contact

De voordelen op een rij

Waaom een merkformule?

Expert in eigen merk

Niet alleen uw medewerkers en u, maar juist ook uw klanten zijn expert in eigen merk. En zij verdienen de beste formule!

Netwerk

Als Merkspecialist maakt u deel uit van een uitgebreid netwerk met een sterke en herkenbare merkidentiteit.

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk. Geen onderdeel van een autofabrikant of een onderdelenleverancier.

Inkoopvoordelen

Scherpe inkoopcondities, –bonussen en raamcontracten om uw rendement te vergroten.

Vraag het Raymond!

VETOS formulemanager Raymond Crezee is een bevlogen automotive man. Hij heeft meer dan 30 jaar werkervaring bij zowel importeur als dealerbedrijf. Sinds 2019 als merkspecialist formulemanager bij ABC Automotive.

Met name de jarenlange ervaring als verantwoordelijke voor een aantal dealerbedrijven van Citroën in Amsterdam en Hilversum, heeft hij de kennis om de Merkspecialisten te begeleiden en merkformules verder uit te bouwen. Juist in de huidige markt, waarin officiële dealerbedrijven het steeds moeilijker krijgen, ziet Raymond ruimte voor gezonde groei van merkformules zoals VETOS. Door de voordelen van de Merkspecialisten en de focus op het “eigen” merk valt hier nog een gezonde marge te behalen. Nieuwsgierig hoe dat kan? Vraag het Raymond!

Contact

"Met het verdwijnen van de vroegere Mercedes-dealer zijn wij de enige specialist in Woerden. MBSG-lidmaatschap betekent voor ons altijd up-to-date geschoold personeel en faire prijzen."

Jan Pels

Autobedrijf Pels Naar pagina

De aangesloten partners

Met deze partners werken wij samen

logo LKQ

LKQ

LKQ is één van onze partners voor tweedelijns onderdelen met zeer aantrekkelijke inkoopprijzen in combinatie met een bonusstructuur.

logo Q8

Q8

Met Q8 zijn scherpe olie inkoopafspraken gemaakt. Ook met andere oliemaatschappijen zijn goede raamafspraken gemaakt.

logo Brezan

Brezan

Brezan één van onze partners voor tweedelijns onderdelen met zeer aantrekkelijke inkoopprijzen in combinatie met een bonusstructuur.

logo BLEKER Autoteile

BLEKER Autoteile

BLEKER Autoteile is één van onze partners voor eerstelijns onderdelen met zeer aantrekkelijke inkoopprijzen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×