+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Verenigen als merkspecialist

Een eigen merkidentiteit

Word Merkspecialist

Met een eigen merkidentiteit bereik je meer

Samen werken aan een eigen merkidentiteit is belangrijk. De autowereld verandert snel. Het aantal dealerlocaties verminderd, distributievormen veranderen drastisch en andere initiatieven ontstaan. Kortom het autolandschap is aan stevige verandering onderhevig. De universele autobedrijven krijgen de komende jaren een groter marktaandeel.

Onze formules staan voor een eigen merkidentiteit; als Merkspecialist. Het universele garagebedrijf profileert zich als specialist van één of enkele merken. Hiermee wordt de vrijheid van het universele bedrijf gecombineerd met de expertise van het merk. De ideale formule voor dealers, erkend reparateurs en onafhankelijke garagebedrijven om hun huidige klantenkring te blijven bedienen!

Positieve deelnemerservaringen door eigen merkidentiteit

De deelnemers aan de concepten zijn zeer positief over de overstap naar één van onze merkspecialistenformules. Men ziet een toename van het aantal klanten en rendementsverbetering door het combineren van inkoopkracht. De Merkspecialist heeft de teugels weer in eigen handen. En heeft een unieke, sterke propositie met alle ruimte voor groei van zijn of haar bedrijf!

Een eigen merkidentiteit biedt rendement

Wij zijn onafhankelijk, geen onderdeel van een autofabrikant of een onderdelenleverancier. Hierdoor blijven we flexibel om de beste keuzes voor onze ondernemers te realiseren. De speerpunten van deze formules zijn de vrijheid van de eigen bedrijfsvoering, geen verplichte onderdelenafnames, rendementsverbetering door scherpe inkoopcondities, –bonussen en raamcontracten.

En niet te vergeten er vindt geen deling van de klantendata plaats!

Merkspecialist met eigen karakter 

Ruim 100 autobedrijven in Nederland en België zijn inmiddels lid van één van de bestaande merkspecialisten formules. Naast TOP Merkspecialist zijn dit PCA (Merkspecialisten Peugeot en Citroën), VETOS (Merkspecialisten Toyota), MBSG (Merkspecialisten Mercedes-Benz) en VSR (Merkspecialisten Renault en Dacia). Mocht u interesse hebben in lidmaatschap van één van deze formules neem dan contact op met  formulemanager Raymond Crezee.

Voordelen lidmaatschap Merkspecialisten formule

  • Herkenbare eigen merkidentiteit
  • Inkoopvoordelen
  • Marketing en advertising
  • Professionele uitstraling
  • Volledig eigen website
  • Technische informatie
  • Trainingen & Opleidingen
  • Ruimte voor eigen producten, zoals mobiliteitspas en occasionlabel
Contact

De voordelen op een rij

Waarom een merkformule?

Expert in eigen merk

Niet alleen uw medewerkers en u, maar juist ook uw klanten zijn expert in eigen merk. En zij verdienen de beste formule!

Netwerk

Als Merkspecialist maakt u deel uit van een uitgebreid netwerk met een sterke en herkenbare merkidentiteit.

Onafhankelijk

Wij zijn onafhankelijk. Geen onderdeel van een autofabrikant of een onderdelenleverancier.

Inkoopvoordelen

Scherpe inkoopcondities, –bonussen en raamcontracten om uw rendement te vergroten.

Vraag het Raymond!

VETOS formulemanager Raymond Crezee is een bevlogen automotive man. Hij heeft meer dan 30 jaar werkervaring bij zowel importeur als dealerbedrijf. Sinds 2019 als merkspecialist formulemanager bij ABC Automotive.

Met name de jarenlange ervaring als verantwoordelijke voor een aantal dealerbedrijven van Citroën in Amsterdam en Hilversum, heeft hij de kennis om de Merkspecialisten te begeleiden en merkformules verder uit te bouwen. Juist in de huidige markt, waarin officiële dealerbedrijven het steeds moeilijker krijgen, ziet Raymond ruimte voor gezonde groei van merkformules zoals TOP Merkspecialist. Door de voordelen van de Merkspecialisten en de focus op het “eigen” merk valt hier nog een gezonde marge te behalen. Nieuwsgierig hoe dat kan? Vraag het Raymond!

 

Contact

"Een logische stap om onze klanten nog meer te kunnen bieden: altijd up-to-date geschoold personeel en faire prijzen. Wij zijn groot door klein te blijven met een persoonlijke aanpak en een professionele manier van werken."

Frederik De Backer

Garage De Backer

De aangesloten partners

Met deze partners werken wij samen

logo LKQ

LKQ

LKQ is één van onze partners voor tweedelijns onderdelen met zeer aantrekkelijke inkoopprijzen in combinatie met een bonusstructuur.

logo Brezan

Brezan

Brezan één van onze partners voor tweedelijns onderdelen met zeer aantrekkelijke inkoopprijzen in combinatie met een bonusstructuur.

logo BLEKER Autoteile

BLEKER Autoteile

BLEKER Autoteile is één van onze partners voor eerstelijns onderdelen met zeer aantrekkelijke inkoopprijzen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×