+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

VETOS

VETOS is een landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in Toyota en die zich richten op het leveren van echt goede service aan de Toyota rijders.

In dit verband zijn de bedrijfsvoering (BOVAG lid), de bedrijfsuitstraling vastgelegd. Ook klantenbehandeling en klantenbegeleiding en op peil houden van de kennis van de monteurs is een belangrijk uitgangspunt van deze samenwerking. Tevens voeren zij een gezamenlijk beleid in advisering nieuwe en gebruikte auto’s. Marketing, inkoop, aftersales en de uitstraling van de organisatie bepaalt wie de VETOS is. Een krachtige formule met een sterk eigen netwerk!

Gespecialiseerd in Toyota

Dit samenwerkingsverband geeft leden veel ruimte, ook zij blijven baas in eigen bedrijf. Ze kunnen zich eenvoudig in de markt profileren als Toyota specialist. Een concept met een lagere kostenstructuur en meer inkoopvrijheid. De aangesloten bedrijven kunnen concurreren met – de vaak grotere – erkende dealerbedrijven.

Trainingen 

De VETOS Merkspecialisten volgen hun Toyotatrainingen bij de importeur van Toyota. Voor de universele trainingen wenden ze zich tot andere aanbieders. Bijvoorbeeld de Automotive Academy of volgen zij eigen trainingen.

VETOS en BOVAG

Alle Nederlandse VETOS Merkspecialisten zijn aangesloten bij de BOVAG. We hebben de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk overgenomen. Dat geeft de klant vertrouwen!

 

INTERESSE? ABC Automotive adviseert u graag!

Interesse?
logo VETOS Merkspecialist
  • Gespecialiseerd in Toyota
  • 'Hart voor uw auto'
  • Sterk netwerk
  • Inkoopvoordelen

De voordelen op een rij

Waarom VETOS?

Expert in Toyota

Niet alleen uw medewerkers en u, maar juist ook uw klanten zijn expert in Toyota. En zij verdienen de beste formule!

Netwerk

Als VETOS Merkspecialist maakt u deel uit van een uitgebreid netwerk met een sterke en herkenbare merkidentiteit.

Onafhankelijkheid

Wij zijn onafhankelijk, geen onderdeel van een autofabrikant of een onderdelenleverancier. Hierdoor blijven we flexibel om de beste keuzes voor onze ondernemers te realiseren.

Inkoopvoordelen

Door het groot aantal aangesloten deelnemers realiseren wij scherpe inkoopcondities, –bonussen en raamcontracten die uw rendement vergroten.

Brand identity

De uitstraling van iedere Merkspecialist is herkenbaar en aantrekkelijk voor uw klanten, maar zonder hoge kosten.

Website

Een eigen gepersonaliseerde website met uitstekende vindbaarheid. Waarop ook uw occasions op geplaatst kunnen worden.

Promomateriaal

VETOS levert regelmatig promomateriaal aan om uw diensten extra onder de aandacht te brengen. Zoals showroommaterialen, een nieuwsbrief en seizoensgebonden acties. Zowel digitaal als print.

Training op maat

VETOS bereidt u voor op de toekomst. Door voordelige trainingen aan te bieden bij zowel de importeur als Automotive Academy.

Vraag het Raymond!

VETOS formulemanager Raymond Crezee is een bevlogen automotive man. Hij heeft meer dan 30 jaar werkervaring bij zowel importeur als dealerbedrijf. Sinds 2019 als merkspecialist formulemanager bij ABC Automotive.

Met name de jarenlange ervaring als verantwoordelijke voor een aantal dealerbedrijven van Citroën in Amsterdam en Hilversum, heeft hij de kennis om de Merkspecialisten te begeleiden en merkformules verder uit te bouwen. Juist in de huidige markt, waarin officiële dealerbedrijven het steeds moeilijker krijgen, ziet Raymond ruimte voor gezonde groei van merkformules zoals VETOS. Door de voordelen van de Merkspecialisten en de focus op het “eigen” merk valt hier nog een gezonde marge te behalen. Nieuwsgierig hoe dat kan? Vraag het Raymond!

Contact

"VETOS, een logische stap. Ons team is met de toetreding altijd up-to-date geschoold. En door gezamenlijke inkoop kunnen wij de klant altijd scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie."

Gérard Doggen

Autobedrijf G. Doggen

De aangesloten partners

Met deze partners werken wij samen

logo Louwman

Louwman

Met Louwman zijn scherpe inkoopafspraken gemaakt voor eerstelijns onderdelen leverantie. Ook kunnen technische trainingen gevolgd worden bij de importeur.

logo LKQ

LKQ

LKQ is één van onze partners voor tweedelijns onderdelen met zeer aantrekkelijke inkoopprijzen in combinatie met een bonusstructuur.

logo Q8

Q8

Met Q8 zijn scherpe olie inkoopafspraken gemaakt. Ook met andere oliemaatschappijen zijn goede raamafspraken gemaakt.

logo BOVAG

BOVAG

Leden van VETOS zijn aangesloten bij BOVAG, de Nederlandse brancheorganisatie van personenautodealers, onafhankelijke auto- en schadeherstelbedrijven

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×