+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Auto Bijlsma nu Mercedes-Benz Specialist

Auto Bijlsma in Surhuisterveen is toegetreden tot de formule MBSG (Mercedes-Benz Specialisten Groep). Het onafhankelijk autobedrijf was al gericht op onderhoud en reparatie van Mercedes-Benz-voertuigen.

Samenwerking met MBSG is volgens eigenaar Ate Bijlsma een belangrijke stap om krachten te bundelen, kennis te vergroten en voorbereid te zijn op een toekomst met complexere (ook elektrische) auto’s. Hij is verantwoordelijk voor de verkoop en werkt verder mee in het bedrijf waar nodig. “Onze passie voor Mercedes is er altijd al geweest. Met de overname van een Mercedes-specialist in 2006 is ons bedrijf sterk gegroeid.”

Zakelijke markt

Het team van vijf medewerkers onderscheidt zich volgens Bijlsma met name in de zakelijke markt. “We onderhouden en repareren vloten bestelwagens voor diverse klanten. Ook beschikken we over een werkplaats met actuele diagnosesoftware voor analyse van iedere auto. Deel uitmaken van de MBSG betekent voor onze klanten: altijd up-to-date geschoold personeel en faire prijzen.” Auto Bijlsma voorziet ook in de verkoop van nieuwe en gebruikte Mercedes-Benz personenwagens en -bedrijfswagens.

Eerder dit jaar traden ook Autobedrijf Pels en Autobedrijf Stipdonk toe tot het MBSG-netwerk.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×