+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Kneppers Autobedrijf merkspecialist Toyota

Kneppers Autobedrijf in Zoetermeer is toegetreden tot het samenwerkingsverband Vetos. Daarmee komt de teller bij de Verenigde Toyota Specialisten op 23. Afgelopen jaar groeide het netwerk met vier leden.

“We bouwen het netwerk gestaag uit, zonder dat we onszelf een bepaalde eindomvang of -jaar opleggen”, zegt Vetos-formulemanager Raymond Crezee. “Hier en daar zijn we alweer bezig met nieuwe toetreders, maar het is de kwaliteit die telt.”

Kneppers bestaat al sinds de jaren zestig en is behalve een Bovag Onafhankelijk Autobedrijf ook dealer van Honda en Mitsubishi, en servicedealer van Daihatsu. Samenwerking met Vetos is een manier om krachten te bundelen en kennis te vergroten, zegt eigenaar Richard Kneppers (foto, links). “Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud van Japanse auto’s. Veel Toyota-rijders wisten de weg naar ons al te vinden. Uitbreiding naar Vetos was daarom een logische stap. Wij kunnen onze klanten nu ook meer bieden op het gebied van hybride voertuigen en elektrische auto’s.”

Adviesbeleid

Vetos voert een gezamenlijk adviesbeleid voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales en uitstraling. Vastgelegd zijn zaken als bedrijfsvoering (Bovag-lid), klantbehandeling en up-to-date kennis van de monteurs.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×