+31 575 55 3495 Bereikbaar van 8.30 tot 17.30 uur

Autobedrijf Ouwerkerk wordt TOP Merkspecialist in Hyundai

De TOP merkspecialistenformule voor Hyundai-specialisten heeft er met Autobedrijf Ouwerkerk in Harmelen per 1 april weer een lid bij. Henri Ouwerkerk is de eigenaar van het familiebedrijf en heeft jarenlange ervaring met Hyundai.

Henri Ouwerkerk, eigenaar van dit familiebedrijf uit Harmelen, heeft al jaren ervaring in Hyundai. “Als TOP Merkspecialist in Hyundai kunnen we onze klanten nog meer bieden. De voordelen door deze aansluiting zijn erg groot. Naast het behoud van zelfstandig ondernemerschap worden er allerlei extra’s geregeld. Ik ben erg tevreden over de inkoopvoordelen. We kunnen nu scherpe prijzen aanbieden voor originele onderdelen. En met de snelle marketingondersteuning zit het ook goed. Onze compleet eigen nieuwe website is al operationeel!”

Zelfstandig

“Zelfs de sales- en aftersalescondities staan onze zelfstandigheid niet in de weg. Daar plukken wij en onze klanten de vruchten van. Daarom kunnen wij een hoge kwaliteit van onze dienstverlening garanderen zoals de klant van ons gewend is. Tevens kunnen we nu het bedrijf laten groeien. Vanaf 1 april gaan we verder als TOP Merkspecialist, gespecialiseerd in Hyundai. We zijn klaar voor de toekomst, we hebben er zin in!”

Neem contact met ons op

Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken? Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail.

+31 575 55 3495 info@abcautomotive.nl
Netwerkweg 5 b 7251 KV Vorden
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×